Instalatii termice

Noi consideram ca rolul principal al instalatiilor termice este acela de a asigura o temperatura optima in incaperi in perioada rece, pentru a crea un climat optim de desfasurare a activitatii indiferent de natura acesteia. Sistemele de instalatii termice, indiferent de solutia constructiva joaca un rol important in procesul schimbului de caldura si masa intre om si mediul inconjurator.

Din punct de vedere constructiv sistemele de instalatii termice clasice se pot clasifica dupa cum urmeaza: instalatii termice cu radiatoare, prin pardoseala si/sau pereti, cu ventilo-convectoare sau combinate. Alegerea unui solutii constructive optime depinde de mai multi factori:destinatia cladirii, amplasamentul cladirii, zona geografica, gradul de confort.

Executie instalatii termice

Societatea noastra foloseste cele mai performante materiale in executia instalatiilor termice, asigurand astfel o durata de viata prelungita a sistemelor de instalatiilor de incalzire ...

Detalii

Reparatii si inlocuiri instalatii termice

Societatea noastra va poate ajuta atunci cand a aparut o defectiune la instalatia termica sau cand doriti sa reinnoiti aceasta instalatie.

Detalii

Montare centrala termica

Centrala termica reprezinta o instalație pentru producerea agentului termic necesar încălzirii și a apei calde de consum pentru o locuință individuală.

Detalii

Montare calorifere

Atat in cazul inlocuirii caloriferelor vechi, cat si in cazul instalarii initiale trebuie avuta in vedere dimensionarea corecta a acestora, motiv pentru care se recomanda apelarea la o firma specializata.

Detalii

Debransari RADET

Firma noastra va poate asista cu intocmirea si avizarea documentatiei necesare in vederea debransarii de la sistemul local centralizat de incalzire.

Detalii