Instalatii sanitare

Societatea noastra va pune la dispozitie servicii in domeniul instalatiilor sanitare, oferind solutii tehnice pentru toate tipurile de instalatii sanitare.

Serviciile oferite de noi in acest domeniu sunt: executie instalatii sanitare, reparatii instalatii saitare precum si montaj si inlocuire obiecte sanitare.

Lucrarile noastre sunt realizate atat cu respectarea standardelor internationale de calitate cat si cu respectarea termenilor contractuali ai executiei, deoarece ne respectam fiecare client si vrem ca acesta sa fie multumit de serviciile noastre.

Executie instalatii sanitare

Executam instalatii sanitare, montaj obiecte sanitare si echipamente specifice pentru instalatii sanitare, consulatanta pentru alegerea optima a echipamentelor de transport si distributie ale sistemelor de instalatii sanitare.

Detalii

Reparatii instalatii sanitare

Societatea noastra va poate ajuta atunci cand a aparut o defectiune la instalatia sanitara sau cand doriti sa reinnoiti aceasta instalatie.

Detalii

Montare si inlocuire obiecte sanitare

Fie ca aveti nevoie de schimbarea unei chiuvete, de reamenajarea unei bucatarii sau dotarea completa cu instalatii sanitare a unei case sau apartament, societatea noastra va sta la dispozitie.

Detalii